AS Driver Consultancy

Klant

AS Driver Consultancy

Categorie

Branding

Beschrijving

AS Driver Consultancy ondersteunt de transportsector bij het rekruteren van internationale vrachtwagenchauffeurs. Dit met een focus op Roemeense chauffeurs tewerkstellen in Europa.

Let's do our branding magic! AS Driver Consultancy zocht een passende partner voor het branden van hun start-up. Bij een flitsende naam hoorde ook een blits logo. Dit met een sportieve touch die centraal staat in deze dynamische KMO.

Aan de hand van een strategic ideation session gingen we aan de slag om het merk te maken. Een stevige concurrentieanalyse gekoppeld aan de juiste doelstellingen, met een duidelijke doelgroep voor ogen, zorgden ervoor dat het merk eruit springt.

Het merkteken van AS Driver Consultancy straalt beweging uit. Snel en vlot, net zoals de service die de start-up biedt. Het woordmerk bestaat uit een bold typeface, dat zorgt voor de betrouwbare uitstraling die het merk zelf zeer hoog in het vaandel draagt.

We stilleerden uit de initialen het beeldmerk AS. De scherpe schuine lijnen zorgen voor een snelle dynamiek, die kenmerkend is voor de medewerkers van de firma. Uit het beeldmerk halen we ook een duidelijk stijlelement dat overal terugkeert en zorgt voor een herkenbare brand identity.