Residentie Vastgoed

Klant

Residentie Vastgoed

Categorie

Rebranding

Beschrijving

Residentie Vastgoed is een sterke speler in de immomarkt in regio Noord-West-Vlaanderen en kust. Ze bieden het best mogelijke advies omtrent het kopen, verkopen of verhuren van residentieel vastgoed.

Residentie Vastgoed onderscheidt zich door een groot aanbod met een persoonlijke aanpak, zonder daarbij in te boeten aan de vakkundigheid van hun verkopers.

Met hun rebranding wil Residentie Vastgoed hun huidige positie behouden én versterken voor de komende jaren. Zo blijven ze het favoriete vastgoedteam van hun doelgroep.

Voor de restyling van het logo zorgden we voor een dynamisch rond lettertype met een jonge look & feel. De Residentie Vastgoed-bol is een ondersteunend element die ook als avatar heel herkenbaar is. Door de kleuren minimaal aan te passen en er een frisse touch aan te geven zorgden we voor herkenbaarheid in de kleuren.

We zorgen voor de juiste brand experience op alle kanalen, daarom ontwikkelden we handige social media templates en diverse salestools zoals notitieboekjes, immo-borden en de packaging van gadgets.