Woodsome

Klant

Woodsome

Categorie

Branding

Beschrijving

Bij Woodsome ga je langs voor een zorgeloos bouwproces. Hun team met eigen architecten staan in voor ieder ontwerp, op maat van de klant. Cafe Grafiek voorzag hen van een spot-on brand.

Cafe Grafiek ging aan de slag, met als eerste stap de Strategic Ideation Session. Tijdens dit gesprek verdiepen we ons in verschillende strategische aspecten, om zo tot een duidelijk traject te komen. De Ideation vormt een perfecte basis om onze branding te starten! Eens de sessie achter de rug is gaan we aan de slag met het opmaken van het brand.

Woodsome werd afgeleid van de woorden awesome en wholesome, net zoals hun projecten en de liefde voor hun stiel. Naast de naamsvormgeving werd het logo en beeldmerk ontwikkeld. Voor Woodsome gingen we aan de slag met een nervenpatroon, dat je doorheen het volledige brand ziet terugkeren.

Bij Woodsome kun je terecht van ontwerp tot voorbereidende werken, het aanleggen van nutsvoorzieningen en de afwerking van het gebouw (ramen, deuren, interieur, verwarming, …) voor zowel grote als kleine projecten. Samen met ons intern team architecten maken we van jouw droom realiteit.

Bij Woodsome wordt per project gekeken welke techniek best past. Zowel voor houtskeletbouw, massieve houtbouw met kruislaaghout, magnumborden of een combinatie van deze, kiest Woodsome telkens de best passende bouwmethode bij dit project.