Webdesign

Webdesign gaat over het creëren van aantrekkelijke, functionele en gebruiksvriendelijke websites die een blijvende indruk achterlaten bij bezoekers. Het is de kunst van het combineren van visuele esthetiek met technische expertise om een naadloze online-ervaring te bieden.          

Dit zijn de stappen die we met Cafe Grafiek ondernemen om een verbluffende website voor jouw bedrijf te maken:

1. Creative ideation session

Eerst en vooral willen we jou en jouw merk goed leren kennen. Wie zijn jullie? Wat doen jullie? Wat drijft jullie? Paul Jambers-gewijs proberen we ons te verdiepen in jullie merk. Deze analyse zal ons later helpen om betere keuzes te maken op strategisch vlak (plus, voor jou is dit een handige samenvatting van je marketingstrategie).

2. Strategie- en conceptvorming

The Seven Hills Challenge website
Vanuit de Ideation Session maken we een verslag op. Van hieruit nemen we strategische beslissingen en gaan we ons verplaatsen in de doelgroep. Wat is het doel van jouw website? Wat vindt een bezoeker belangrijk? Welke weg volgen ze op jouw website? Waar zijn ze naar op zoek?
Vooraleer we overgaan naar de ontwerpfase maken we de structuur van de website op aan de hand van wireframes. Deze vereenvoudigde versie van de website toont je waar alles komt, op een zeer overzichtelijke manier.

3. Ontwerpfase

Jobomix Deforche website
Vanuit de wireframes en brand book gaan we aan de slag met het ontwerp van de website. Dit gaat vaak gepaard met een fotoshoot om jouw website van unieke beelden te voorzien. Want een beeld vertelt nog steeds meer dan woorden!

4. Programmatie

Na het ontwerp kan de website in programmatie. Verschillende functionaliteiten, animatie’s en andere technische zaken worden gekoppeld aan het ontwerp van de website. We zorgen ook voor een responsive design zodat je website ook op mobiele apparaten top is! Dit is de laatste fase voor de lancering!

5. Lancering

Je hoeft je zelf niet druk te maken, we’ve got your back! We nemen de lancering voor onze rekening zodat alles vanaf nu smooth sailing is. Zit je toch met een (al dan niet technisch) probleempje met de website? Dan blijven wij klaarstaan om je uit de nood te helpen. Wij geven jou ook alle tools om zo veel mogelijk zelfstandig aan jouw website te werken.
Uitvaartzorg Leo website
Woodsome website
ABC Verhelst website
Advocaten Derouck website

Overtuigd?

Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Stuur ons een mailtje, bel ons of spring gewoon eens binnen! Dan maken we van jouw merk ook een écht brand.

Contact

Bedankt voor je bericht!

Je bericht is goed aangekomen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Kwijl intussen nog even weg in onze bibliotheek. Tot binnenkort!

Je bericht is goed aangekomen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Kwijl intussen nog even weg in onze bibliotheek. Tot binnenkort!

Hmmm... er ging iets mis.
Probeer het later eens opnieuw of bel ons!