Y-Mind

Klant

Y-Mind

Categorie

Campagne

Beschrijving

Your Motivation Is Natural Desire, ofwel Y-Mind. Bij Y-Mind kun je niet alleen terecht voor fitness, maar voor een heel gamma aan sport! Voor hun uitbreiding naar een volledig sportcomplex schakelde Y-Mind onze hulp in.

Voor de opening van het complex kozen we ervoor om alles nog wat geheimzinnig te houden. Bij wijze van guerilla-marketing werden verschillende uitwerkingen gepubliceerd, zonder de naam Y-Mind te laten vallen. De campagne 'Are You Ready To Move' heeft een dubbele insteek: enerzijds, ben je klaar om met ons te verhuizen naar hét sportcomplex in Ieper en omstreken? Anderzijds, ben jij klaar om zelf aan de slag te gaan?

Het Augustijnenpark werd in een mum van tijd omgetoverd tot een state-of-the-art sportcomplex. Ieder hoekje en kantje werd ondergedompeld in de huisstijl van Y-Mind.

Y-Mind is een ware hub voor ondernemers in Ieper. Dat merk je ook aan de vele partners die Y-Mind rijk is. Zowel de verschillende zalen in de fitness als de padelvelden werden allemaal vernoemd naar een partner.